Livelähetys
22. - 23.9.2021

Korona-ajan opit ja tulevaisuuden työvoima ravintola-alalla-seminaari

Kuvituskuva nettiin.jpg

Korona-ajan opit ja tulevaisuuden työvoima ravintola-alalla-seminaari 22.-23.9.2021

TTS Työtehoseuran AURINKO – ravintolan polku poikkeustilan yli -hankkeen päätösseminaari ravintola-alan ammattilaisille, yrittäjille, henkilökunnalle ja oppilaitoksille

Paikka: Hotelli-Ravintola Lokkilinna, Matkailutie 199, Kalajoki
Seminaariin voi osallistua paikan päällä tai seurata webinaarina verkon välityksellä

Ke 22.9.2021 Mitä korona on meille opettanut? 
12:00 Lounas, Ravintola Lokkilinna

12:45 Webinaarilähetys alkaa
13:00 Ohjelma alkaa, tervetuloa
13:15 Suuri sydän ja pöljät päähänpistot; Aki Mursu, Burgeribaari Kauppuri 5, Oulu 
13:45 Intohimo ja uskallus uuteen; Kari Kape Aihinen, keittiömestari, kokki ja ravintoloitsija
15:30 Webinaarilähetys päättyy

15:45 Paikan päällä: Viiden tähden keskustelu
16:30 Avauspäivän päätös
18:30 Illallinen, Ravintola Pihvitupa

To 23.9.2021 Mistä osaavaa työvoimaa ravintola-alalle?

9:15 Webinaarilähetys alkaa 
9:25 Ohjelma alkaa, tervetuloa
9:30 Nappaako? Nuoret ja kiinnostus alalle; Virpi Spangar, palvelujohtaja, OSAO
10:00 Haetaan: Työntekijöitä; Sanna Helttunen, kehityspäällikkö, StaffPoint Oy
10:30 Osaavat työntekijät elinehto; Olli Varmo, Matkailu- ja Ravintolapalvelut, MaRa ry
11:00 Webinaarilähetys päättyy

11:15 Paikan päällä: Armoton jälkipuinti 
12:00 Seminaarin päätös
12:30 Lounas, Ravintola Mamma Leone

Lounasruokailut ja illallinen ovat omakustanteisia

Ilmoittautumiset www.tts.fi/aurinko
Järjestäjä TTS Työtehoseura, AURINKO-hanke
Rahoituslähteenä Euroopan sosiaalirahasto / Pohjois-Pohjanmaan ELY


Lisätietoja:
Anu Ahtela, TTS Työtehoseura, koulutuspäällikkö, anu.ahtela@tts.fi, puh. 044 7143 719 

TTS_ESR.jpg

Keskustelu
Lataa...

Käyttäjänimi: