Livelähetys
21.1.2021 klo 17.00 - 19.00

Rahat riittämään -kiertue

Rahat riittämään -kiertue jatkuu tammikuussa etäyhteyksin.

Mikro- ja pienyrittäjät ovat melkoisessa kujanjuoksussa korona-aikana. Osa toimialoista on todella tiukilla ja korona vaikuttaa kaikkiin yrityksiin jollain tavalla. Apua ja tukea on kuitenkin saatavilla, eikä hankalien asioiden kanssa tarvitse jäädä yksin!

Rahat riittämään -kiertueella keskustellaan siitä, miten rahat saadaan riittämään. Mukana ovat yritysvalmentaja, sparraaja Juha ”Vauhtipyörä” Ahola ja valokuvaamo Studio Salaman yrittäjä Juho Tauriainen sekä asiantuntijoita ProAgria Oulusta ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjistä.

Juha Aholalla on kokemusta satojen mikro- ja pienyrittäjien henkilökohtaisesta sparrauksesta ja mentoroinnista. Hän oli sparraamassa myös valokuvaaja Juho ”Salama” Tauriaista, jonka yrityksen kurssi saatiin käännettyä vahvasti velkaisesta tilanteesta kohti parempaa. Juho on elävä esimerkki siitä, kuinka sitkeys yrittäjänä palkittiin, kun hän uskalsi pyytää apua. Kiertueella hän jakaa kokemuksiaan konstailematta ja rennolla otteella.

Juha ja Juho jakavat vuorovaikutteisessa esityksessään seitsemän prinsiippiä, miten saada myyntiä ja rahat riittämään. Heidän ystävyytensä tuo lisämausteen esitykseen, jossa toistensa haastaminen huumorin kautta pistää kuulijoidenkin nauruhermot lujille.

Mukana ovat myös Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien kehityspäällikkö Paula Pihlajamaa, projektipäällikkö Mari Viirelä, ProAgria Oulun yritysasiantuntijat Tuula Kokko ja Minna Paakkola sekä vakuutusyhtiön edustaja.

Ohjelma:

ProAgria Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät – mitä tukea yrittäjille on tarjolla tällä hetkellä

Juha & Juho

Pienryhmäkeskustelut

Esitys Juha & Juho

Pienryhmäkeskustelut ja verkostoituminen

"Muutos alkaa siitä, kun joku näkee seuraavan askelen."

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Avaimet yrittäjyyteen, Tästä selvitään ja Läsnä yrittäjän arjessa -hankkeet. Hankkeet ovat saaneet rahoitusta Euroopan Maaseuturahastosta ja  Euroopan sosiaalirahastosta.

Ilmottaudu mukaan tästä linkistä https://www.lyyti.fi/reg/Rahat_riittamaan_webinaari_9380

Keskustelu
Lataa...

Käyttäjänimi: