STRIIMAA TAPAHTUMASI VERKKOON HELPOSTI

Miksi tehdä valtava työpanos ja sitten jättää hyödyntämättä koko sen potentiaali? Olipa tapahtumasi sitten luento, seminaari, koulutus, kokous tai huvitapahtuma, ota siitä kaikki hyöty irti!


 

Striimauksen hyöty

Kaikki halukkaat eivät pääse aina paikalle, se on varma. Tapahtuma on toisella paikkakunnalla, vaikeakulkuisessa paikassa, vääränä päivänä tai huonoon kellonaikaan. Striimaamalla tapahtuman tuotat erinomaista palvelua heille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikalle. Antamalla mahdollisuuden katsoa sinun logollasi koristeltua livelähetystä tapahtumastasi sieltä, mistä kukakin pystyy sitä katsoa, kasvatat myös samalla tapahtuman vierasmäärää moninkertaisesti! Montako osallistujaa sinä haluat mukaan tapahtumaasi?

 KATSO MILLOIN VAIN

 KATSO MISTÄ TAHANSA


 

TALLENTAMISEN HYÖTY

Tapahtuman järjestämiseen on käytetty paljon rahaa, vaivaa ja aikaa. Tee tapahtumastasi pitempään hyötyä tuottava sijoitus ja viimeistele se tallenteella. Tallenne kasvattaa tapahtumasi arvoa entisestään ja on jälleen erinomaista palvelua heitä kohtaan, jotka eivät pääse osallistumaan. Antamalla osallistujille taidolla editoidun tallenteen varmistat, että he voivat palata tapahtumasi pariin milloin tahansa. Laadukkaiden ja huolella sijoitettujen äänentoistolaitteiden vuoksi mikään asia ei mene ohi korvien ja tallenteelta voi muistutella mieleen tärkeitä asioita.

Myymällä tallennetta tapahtumastasi jälkikäteen ansaitset lisää rahaa! Moninkertaisen osallistujamäärän kautta myös moninkertaistat tuoton. Tallenteella saat myös koukkuusi potentiaaliset asiakkaasi – mitä muuta voit myydä heille? Lisäksi tallenteesta on mahdollista editoida lyhyitä mainospätkiä markkinointia varten. Jaa pätkiä somessa ja nettisivuilla ja anna yrityksesi näkyä ja kuulua!

  MONINKERTAISET KATSOJAMÄÄRÄT

  LISÄANSIOITA

  MONIKÄYTTÖINEN TALLENNE

  UUDELLEEN KÄYTETTÄVYYS


 

Livekuvaukset.fi:n hyöty

Miksi käyttää ammattilaista striimauksen järjestämiseen ilmaisohjelmien sijaan? Paras syy siihen on se, että lähetys ei katkea. Se ei katkea katsojamäärän paisuessa, yhteyden heikentyessä tai esimerkiksi yllättäen kuuluvan teostomaksullisen musiikin vuoksi. Ammattilainen tuntee lainsäädännön ja osaa ottaa ne huomioon ennakkoon. Toinen hyvä syy liittyy myös ääneen. Livekuvauksien äänentoistolaatu on huippuunsa hiottu. Mitäpä livekuvasta jos sen ääni ei kuulu hyvin?

Livekuvauksien striimauspalveluissa olevaa keskusteluikkunaa on myös mahdollista kontrolloida, niin että mahdolliset häiriköintiyritykset saadaan pidettyä tarvittaessa poissa näkyvistä. Livekuvauksien striimauspalvelussa saat myös yrityksesi logon lähetykseen ja tarvittaessa myös mainosvideoita kahvi- ja lounastaukojen ajaksi. Onko parempaa paikkaa tavoittaa oma kohderyhmäsi, kuin yrityksesi tapahtuma?

Entäpä aika, jonka käytät omatoimiseen striimauspalveluiden opettelemiseen? Käsitteet enkooderi, bitrate, FPS, kbps ja Mbps ovat striimauksen peruskäsitteitä. Puhumattakaan laitteiston ja Internet-yhteyden nopeudesta ja vähimmäisvaatimuksista. Ja jos monikameratuotantoa haluaa, niin jo pelkkä markettikamera maksaa sen 400€ kappaleelta! Sen lisäksi on hyvä osata myös kuva- ja äänieditointiohjelmien käyttö sekä ymmärtää teknisen käytön, audiovisuaalisen ja kuvallisen ilmaisun perusteet.

Anna homma ammattilaisen haltuun ja nauti sinä omasta osaamisestasi! Tarjoamme valmiit striimauspalvelut tapahtumien ja seminaarien järjestämiseen sekä yritysviestintään ja koulutustarpeisiin. Sinä voit keskittyä tapahtuman järjestämiseen ja me hoidamme striimauksen esivalmisteluineen ja laitteineen kerralla kuntoon.

 LÄHETYS EI KATKEA

 TEOSTOMAKSUT HOIDETTU

 LOISTAVA ÄÄNENTOISTO

 KONTROLLOITAVA CHAT

 BRÄNDIN MUKAINEN

 MAHDOLLISUUS MAINOSTAUOILLE

 JÄLKIKÄSITTELY

 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Asiakkaamme kommentti

"Livekuvaukset.fi tekee tapahtumien livelähetykset ammattitaidolla ja sydämellä. Tapahtumanjärjestäjä voi keskittyä muihin tehtäviin, kun aina on voinut luottaa, että kyllä Hente hoitaa tekniikan, äänentoiston ja kuvauksen. Palvelu on ollut ripeää, luotettavaa ja avuliasta. Suosittelen lämpimästi livekuvaukset.fi palveluiden hyödyntämistä muille!"

virpi-fagerstrom.png

Virpi Fagerström
Toimitusjohtaja
Ergomentor Oy