Luennoitsijoita ja osallistujia ympäri maan? Ei haittaa!

Hybridilähetykset soveltuvat hyvin koulutuksiin, kokouksiin ja seminaareihin.

Hybridilähetyksessä yhdistyvät livelähetyksen ja webinaarin hyvät ominaisuudet. Webinaarit yleistyvät, kun koulutukset ja seminaarit siirtyvät verkkoon kasvotusten järjestettävien tapaamisten sijaan. Livelähetyksen avulla sekä kasvotusten järjestettävät tapaamiset että webinaarit saadaan julkaistua niin isolle yleisölle kuin on tarpeen – vaikka kaikille.

Entä kun halutaan yhdistää kasvotusten järjestettävä tapaaminen, webinaari ja livelähetys? Puhutaan silloin hybridilähetyksestä. Kuulostaa alkuun haastavalta, mutta oikean tekniikan ja osaajan kanssa järjestäjä saa huokaista helpotuksesta.

Lähetyksen käytännön toteutuspaikassa läsnä voi olla vähintään striimaaja ja tilaisuuden järjestäjä. Lisäksi paikalla voi olla luennoitsijoita. Muut luennoitsijat osallistuvat lähetykseen webinaarin kautta. Lähetykseen voidaan liittää myös etukäteen tallennettua videokuvaa. Sekä paikalla että webinaarin kautta mukana olevien luennoitsijoiden osuudet lähetetään livelähetyksenä verkkoon joko tietylle kohdeyleisölle tai julkisesti kaikille. Yleisö seuraa tilaisuutta livelähetyksen kautta ja pääsee osallistumaan lähetykseen reaaliaikaisesti chatin avulla. Tällöin käytännön toteutuspaikassa on hyvä olla mukana moderaattori, joka valvoo chattia ja välittää kysymykset luennoitsijoille.

Valmis hybridilähetys tallennetaan tallenteeksi, jolloin sitä voi katsella myös jälkikäteen tai se voidaan valjastaa myytäväksi tuotteeksi.


Lähetykset ovat personoitavissa järjestäjätahon toiveiden mukaisesti esimerkiksi logolla.

Livekuvaukset.fi toteuttaa hybridilähetykset yhteistyökumppanin www.digimasters.fi kanssa korkean laadun takaamiseksi.

 

 

 HD – laatu

 SSL-SUOJATTU LÄHETYKSEN VERKKOSIVU

 katsottavissa myös mobiililaitteella

 LÄHETYS EI KATKEA

 TEOSTOMAKSUT HOIDETTU

   LOISTAVA ÄÄNENTOISTO

 KONTROLLOITAVA CHAT

 BRÄNDIN MUKAINEN

 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

 Editoitu tallenne asiakkaalle

 TEKNINEN TUKI

 

hybridi-infograafi

OTETAAN VIELÄ ESIMERKKI:

Yritys haluaa toteuttaa koulutustilaisuuden. Tilaisuus järjestetään Oulussa ja paikan päälle on kutsuttu järjestäjän lisäksi Livekuvausten striimaaja, kaksi kouluttajaa sekä keskustelua valvova henkilö, eli chat-moderaattori. Tilaisuuden järjestäjä ja kouluttajat saavat keskittyä kukin omaan juttuunsa – striimaaja huolehtii paikan päällä kuvaustekniikasta, äänentoistosta ja lähetyksen verkkoon lähettämisestä.
 
Koulutukseen osallistuu lisäksi kouluttajia Helsingistä, Turusta ja Kuopiosta. Kouluttajat kutsutaan webinaariin ja heille tarjotaan tarvittava tekninen tuki, jotta webinaariin osallistuminen on heille mahdollisimman vaivatonta ja tekniikka toimii varmasti. Striimaaja huolehtii myös siitä, milloin kunkin kouluttajan osuus esiintyy livelähetyksessä.
 
Sekä paikan päällä tapahtuva koulutustilaisuus että webinaarin kautta mukaan tulevat koulutusosuudet striimataan verkkoon reaaliaikaisesti tilaisuuteen osallistuneille. Yleisöä pyydetään esittämään kysymyksiä, jotka chat-moderaattori välittää kouluttajille sopivissa väleissä. Näin osallistujat saavat vastaukset kysymyksiinsä heti koulutuksen aikana.  
 
Hybridilähetyksen tallenne toimitetaan koulutukseen ilmoittautuneille – myös niille, jotka eivät päässeet osallistumaan livelähetykseen. Koulutuksen tallenne on jatkossa ladattavissa yrityksen verkkosivuilta.

 

 

Mitä hybridilähetys vaatii?

MITÄ ON HUOMIOITAVA, JOTTA HYBRIDILÄHETYS ONNISTUU?

Tärkein ensin, eli nettiyhteys. Valokuitu olisi optimaalisin vaihtoehto lähetyksen lähettämiseen, mutta myös muu kiinteä nettiyhteys käy. Tärkeintä on yhteyden nopeus, se on oltava vähintään 6 mbps lähtevää nopeutta. Mikäli tapahtumapaikalla ei ole lankayhteyttä laisinkaan, voimme käyttää Livekuvaukset.fi:n langatonta laajakaistayhteyttä. Se on varustettu vahvisteantennilla, jotta se olisi mahdollisimman nopea. Langattomuuden vuoksi se on kuitenkin hieman epävakaampi, kuin kiinteä nettiyhteys. Tämä niin sanottu varayhteys on joka tapauksessa käytettävissä oleva yhteys käyttäjämäärät ja sääolosuhteet huomioiden.

Tekniikan asentamista ja koelähestystä varten tarvitsemme myös muutaman tunnin aikaa ennen tapahtuman alkua. Puhutaan 2-4 tunnista, riippuen tilasta ja sen koosta. Mikäli niin sovitaan, voimme käydä myös asentamassa tekniikan ennakkoon jo edellisenä päivänä.

Striimaukseen tarvittava video- ja äänimiksaustekniikka tarvitsee pöydän, jonka pituus on vähintään 150 cm. Laitteet eivät kestä vesisadetta, joten miksauspöydän on oltava sisätiloissa. Neuvottelemme kanssasi miksauspöydän sijainnin. Käytämme mielellämme mahdollisesti tilassa olevia valmiita pöytiä, niin säästyt lisäkustannuksilta. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tuomme pöydän ja sisätilaratkaisun lisäkustannuksilla.

Mikäli äänentoistojärjestelmät mietityttää, niin huoli pois! Me tuomme tarvittaessa mukanamme oman monikanavaisen äänentallennusjärjestelmän.

Puhujille tarjotaan tarvittava tekninen tuki, jotta heidän osallistumisensa myös etänä olisi mahdollisimman vaivatonta.

Onnistunut tapahtuma ja sen striimaus on meidän molempien etu.

 

 

 NETTIYHTEYS

 2-4 TUNTIA VALMISTELUAIKAA

 PÖYTÄ TEKNIIKALLE

Onko sinulla haasteita tapahtumasi järjestämisessä?

Keskustellaan lisää ja tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut kokonaisuus!

Ota yhteyttä