Laadukasta jälkeä alusta loppuun

Tarjoamme valmiit striimausratkaisut yritysviestintään, kokous-, koulutus- ja urheilulähetyksiin sekä lukuisiin muihin eri käyttötarkoituksiin.

Yleinen kysymys liittyen striimauspalveluihin on äänentoistolaatu. Voin ylpeänä kertoa, että meiltä ei jää puheenvuorot kuulematta! Äänentoistolaitteisiimme on panostettu tarkoituksella, sillä mitäpä tehdä livelähetyksellä, jonka ääni ei kuulu! Testaamme äänimaailman asetukset etukäteen ja sijoitamme useita mikrofoneja optimaalisesti.

Entäs se striimauksen jälkityö? Tallenteesta saadaan ylimääräiset alkuhälinät ja tauot tarvittaessa jälkikäteen pois. Striimauksen tallenteesta on myös helppo tehdä lyhyempiä videopätkiä eri markkinointitarkoituksia varten. Mainosvideo seuraavaa tapahtumaa varten, lyhyempiä pätkiä yksittäisisä esityksistä tai puheenvuoroista ja lyhyitä fiilisvideoita somekanavia varten. Tämä tarvitsee aikaa ja osaamista, mutta ammattilaiselta se käy käden käänteessä. Jokainen jaettu julkaisu tapahtumastasi on samalla markkinointia yrityksellesi, joten hyödynnä ihmeessä tallenne myös omissa markkinointikanavissasi!

 • HD – laatu
 • SSL-suojattu lähetyksen verkkosivu
 • Striimaus katsottavissa myös mobiililaitteella
 • Tyylikkäät ja moniulotteiset grafiikat (tekstit, videoruudut, animaatiot) mukaan lähetykseen
 • Asiakkaan logo lähetykseen
 • Keskusteluikkuna lähetyksessä
 • Editoitu tallenne asiakkaalle

Julkinen livelähetys

Julkinen livelähetys on omiaan tuottamaan yrityksellesi lisäarvoa ja ennen kaikkea näkyvyyttä! Julkinen livelähetys on hyvä keino jakaa tietoa, elämyksiä tai jännitystä katsojien elämään. Näytä tapahtumasi omalla logolla ja esitä lounas- ja kahvitaukojen aikana mainosvideoita!

Niin kuin kaikki striimauspalvelut, myös julkinen livelähetys on markkinointiviestintää ja kaikki markkinointihan maksaa. Haluatko laittaa rahaa sellaiseen markkinointiin, joka hyödyttää vielä myöhemminkin vai pelkkään kertaluontoiseen mainoskampanjaan? Tallentamalla striimauksen pystyt hyödyntämään livelähetystäsi vielä pitkään!

Suljettu livelähetys

Suljettu livelähetys on täydellinen striimauspalvelu esimerkiksi yrityksen sisäisten koulutuksien järjestämiseen tai osastokohtaisten luentojen/puheenvuorojen järjestämiseen. Suljetun striimin avulla pystyt kutsumaan mukaan lähetykseen vain haluamasi henkilöt, oli sitten kyseessä asiakkaasi, henkilökuntasi tai alihankkijasi. Lähetykseen osallistuminen onnistuu keskusteluikkunan kautta. Esitysmateriaalit on myös mahdollista jakaa katsojan ruudulle.

Koulutukset vievät yrittäjiltä monesti paljon rahaa. Laskehan paljonko yrittäjänä säästät tehokasta työaikaa, kun sitä ei tarvitse käyttää koko henkilökunnan matkajärjestelyihin. Paljonko säästöä tulee matkakustannuksien välttämisellä? Entäs matkakuittirumba? Kirjanpitokustannuksissa? Nii’in. Mitäs jos järjestäisitte koulutuksen, tärkeän luennon tai seminaarin etänä? 

Säästä kaikkien osapuolien kukkaroa ja aikatauluja, niin takuulla pääset nauttimaan heidän suosiosta.

Maksullinen livelähetys

Maksullinen livelähetys on erinomainen kanava rahan ansaitsemiseen! Myy ajankohtaista osaamistasi usealle halukkaalle yhtäaikaisesti. Lähetykset onnistuvat maakohtaiset rajoitukset huomioiden vaikka toiselle puolella maapalloa! Anna halukkaiden osallistua seminaareihin ja luentoihin vaikka he eivät fyysisesti pääsisikään paikalle. Mainosta samalla yritystäsi näyttämällä logo lähetyksen kulmassa ja tauoilla mainosvideoita! Hyvin suunniteltuna katseluoikeuksien myyminen tuottaa mukavasti tuottoa!

Asiakkaamme kommentti

”Livekuvaukset hoitavat työnsä mallikkaasti. Ihailtavaa asennetta ja osaamista asiakkaan parhaaksi. ”

sirpa-kova.png Sirpa Kova 
opetustoimen ylitarkastaja, Opetus- ja kulttuuritoimi, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

 

Ammattilaiselta ammattilaisille

Anna ammattilaisen tehdä striimaus ja tee sinä sitä, minkä sinä osaat parhaiten.

Kun kuvataan suoraa lähetystä, yllätyksiltä ei monestikaan voi välttyä. Ammattilainen osaa kyllä varautua näihin. Nettiyhteydet pidetään riittävän kokoisena, jotta lähetys ei katkea. Entäs tiesitkö, että ilmaiset suoratoistopalvelut voivat katkaista lähetyksen automaattisesti, jos lähetykseen menee vahingossa teostomaksullista musiikkia? Ammattilainen on maksanut teostomaksut ja hoitanut kaikki muutkin luvanvaraiset asiat kuntoon. Lähetyksen kommenttikenttää on mahdollista kontrolloida niin, että mahdolliset häirikköviestit voidaan jättää julkaisematta suorassa lähetyksessä.

 

Käyttämällä ammattilaista säästät aikaa ja rahaa!

Ilmaispalveluiden käyttöön liittyy paljon oman ajan käyttämistä ennen, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pitää ymmärtää striimaustekniikasta ja termeistä, puhumattakaan perusnettiyhteyksien nopeuksista ja tietoteknisten laitteiden ominaisuuksista. Kaikki tarvittavat laitteet pitää ostaa, asentaa tapahtumapaikalle ja testikokeilla etukäteen. Useampi asiakas on antanut palautetta siitä, kuinka tapahtuman järjestäminen on ollut helppoa, kun ammattilainen hoitaa striimauksen ja itse saa keskittyä vain tapahtuman järjestämiseen teknisten järjestelyjen sijaan.

Striimauksen aikana tulee esille myös isoimmat hyödyt ammattilaisen käytöstä ilmaispalveluihin verrattuna. Yrityksesi logo on helppo liittää lähetykseen mukaan. Älä jätä yhtään tilaisuutta käyttämättä, kun on kyse markkinoinnista. Striimauksen katsojille voit lähettää taukojen tms. aikana mainosvideoita, taustamusiikkia tai esittelyvideoita. Lähetykseen voidaan liittää esitysmateriaalia, videoita ja jopa Skype-puhelut!

 

Ota yhteyttä!

 • LÄHETYS EI KATKEA
 • TEOSTOMAKSUT HOIDETTU
 • LOISTAVA ÄÄNENTOISTO
 • BRÄNDIN MUKAINEN
 • MAHDOLLISUUS MAINOSTAUOILLE
 • JÄLKIKÄSITTELY
 • 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Mitä livelähetys vaatii?

MITÄ ON HUOMIOITAVA TAPAHTUMAPAIKAN VALINNASSA, JOTTA LIVELÄHETYS ONNISTUU?

Onko tapahtumasi striimaajaa vaille valmis? Hienoa, sillä striimauksen aikaansaamiseen ei tarvita enää kuin muutama juttu.

Tärkein ensin, eli nettiyhteys. Valokuitu olisi optimaalisin vaihtoehto lähetyksen lähettämiseen, mutta myös muu kiinteä nettiyhteys käy. Tärkeintä on yhteyden nopeus, se on oltava vähintään 6 mbps lähtevää nopeutta. Mikäli tapahtumapaikalla ei ole lankayhteyttä laisinkaan, voimme käyttää Livekuvaukset.fi:n langatonta laajakaistayhteyttä. Se on varustettu vahvisteantennilla, jotta se olisi mahdollisimman nopea. Langattomuuden vuoksi se on kuitenkin hieman epävakaampi, kuin kiinteä nettiyhteys. Tämä niin sanottu varayhteys on joka tapauksessa käytettävissä oleva yhteys käyttäjämäärät ja sääolosuhteet huomioiden.

Tekniikan asentamista ja koelähestystä varten tarvitsemme myös muutaman tunnin aikaa ennen tapahtuman alkua. Puhutaan 2-4 tunnista, riippuen tilasta ja sen koosta. Mikäli niin sovitaan, voimme käydä myös asentamassa tekniikan ennakkoon jo edellisenä päivänä.

Striimaukseen tarvittava video- ja äänimiksaustekniikka tarvitsee pöydän, jonka pituus on vähintään 150 cm. Laitteet eivät kestä vesisadetta, joten miksauspöydän on oltava sisätiloissa. Neuvottelemme kanssasi miksauspöydän sijainnin. Käytämme mielellämme mahdollisesti tilassa olevia valmiita pöytiä, niin säästyt lisäkustannuksilta. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tuomme pöydän ja sisätilaratkaisun lisäkustannuksilla.

Mikäli äänentoistojärjestelmät mietityttää, niin huoli pois! Me tuomme tarvittaessa mukanamme oman monikanavaisen äänentallennusjärjestelmän.

Onnistunut tapahtuma ja sen striimaus on meidän molempien etu.

 

 • NETTIYHTEYS
 • 2-4 TUNTIA VALMISTELUAIKAA
 • PÖYTÄ TEKNIIKALLE

Jos olet vielä epävarma striimauksen hyödyistä tai mietit, miten sen järjestäisi, niin ota yhteyttä!

Keskustellaan lisää ja tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Asiakkaamme kommentti

"Livekuvaukset.fi tarjoaa takuulaadukasta osaamista ja palvelua. Tapahtuman kuin tapahtuman striimaukset ja livelähetykset hoituvat varmalla otteella ja ammattitaidolla. Henten kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä ja voin suositella häntä lämpimästi kumppaniksi. "

Johanna Rautio

Johanna Rautio
toiminnanjohtaja
Visit Kalajoki / Kalajoki Matkailuyhdistys